Offground
 Flugsvampsv 105
 16160 Huddinge

070-826 33 76
  Ori Levin

 PlusGiro:
 20 98 72-1Notiser
Butik - Kläder

UP T-Shirts och Piké
Till höger ser ni det nya utbudet av T-shirts och Piké-tröjor från UP. De är alla modernt skurna, av hög kvalitet och försedda med snyggt tryck. Det finns fyra modeller. Alla är av 100% bomull förutom dammodellen som har 5% elastiskt material. De finns i storlekarna S-XL. Uppifrån och ner så är modellerna:

UP T-shirt Big Star, brun. Pris: 275:-
UP T-shirt Big Star, vit. Pris: 275:-
UP T-shirt 1972, oliv. Pris: 275:-
UP T-shirt 1972, vit. Pris: 275:-
UP T-shirt Lady, lila. Pris: 260:-
UP T-shirt Lady, vit. Pris: 260:-
UP Piké, burgundy. Pris: 350:-
UP Piké, antracite. Pris: 350:-

UP Overall
Flygoverallerna från UP är optimalt skurna för bästa comfort. Två dragkedjor som går från topp till tå gör det möjligt att ta på sig overallen snabbt och smidigt med kängorna kvar på fötterna. Det finns fickor på bröstet och på benen. Materialet som overallen är sydd i skyddar mot vind och vatten samtidigt som det andas bra.

Storlekar: XS, S, M, L, XL, XXL

Pris: 2.300:-

UP Jacka
Jackan från UP används lika lätt hemma i stan på trendiga caféer som på starten bland bergen eller ute på fältet. Själv andväder jag den både till vardags och som flygjacka. Den är sydd i ett skönt material som både håller vinden och vattendropparna ute. Det finns både stora fickor på utsidan och en praktisk mobilficka på insidan. Bröstfickan på utsidan är perfekt för SL-kortet.

Storlekar: S, M, L, XL och dammodell i XS och S

Pris: 1.350:-

UP Speedarms
Den här tajta Speedarms-tröjan från UP ger en aerodynamisk look. Den är gjord i lycra.

Storlek: One size fits all

Pris: 450:-

UP T-shirt Classic
Den här T-tröjan är klassiskt skuren och har diskreta UP-loggor på bröstet och i nacken. Materialet består av 100% av bomull.

Storlekar: S, M, L, XL

Pris: 260:-

UP T-skirt Airborne
Den här T-tröjan från UP har perfekt passform. Den har texten AIRBORNE SENSATIONS tryckt på bröstet och en diskret UP-logga i nacken. Materialet består av 100% bomull.

Storlekar: S, M, L, XL

Pris: 260:-

UP Hanskar Asgard
De här handskarna från UP är sydda i fleece med membran av Gore Windstopper som håller vinden ute. De är förstärkta för handflatorna och det finns resårband och muddar för handlederna.

Storlekar: 7, 8, 9, 10

Pris: 450:-

UP Hanskar Kinley
De här vantarna från UP är sydda i mjukt material med foder av Hyperloft som håller kylan ute. Vintertid och i kall vårtermik kommer de väl till hands. De är förstärkta för handflatorna och det finns resårband och muddar för handlederna.

Storlekar: 7, 8, 9, 10

Pris: 500:-

UP Balaclava
Den här balaclavan från UP är sydd i fleece och lycra. Den håller kylan och vinden ute kalla vinterflyg.

Storlek: One size fits all

Pris: 300:-

UP Keps
Den här kepsen från UP ger dig en avslappnad look och skyddar dina ögon och ansikte från solen.

Pris: 130:-

UP Mössa
Den här mössan från UP håller dig varm om huvudet. Den har ett band av fleece på insidan som känns skönt mot pannan.

Storlek: One size fits all

Pris: 170:-

Uppdaterad 2010-02-02

 

UP T-Shirts & Pikév 4.5.5
Butik - KläderButik - VäskorButikReportage - Röllingen 2003Tandem - Var vi flygerTandemKalenderLänkar - Leverantörer och SkolorSkärmflygning i Stockholm - Skärmflyg, tandem, presentkortPriser - ButikButik - Skärmar - UPLänkarFlygsektorerReportage - Gotland - JungfruklintLogga inLänkar - Klubbar och förbundPriser - Prova-på-lektionerPriser - ServiceTandem - UtrustningKurser - StudentKurser - VinschKurser - HangKurser - BergKurser - Pilot 1Kurser - TeorimaterialKurser - TermikReportage - Gotland 2008Reportage - Gotland - BlåhällReportage - Gotland - BläseReportage - Gotland - FlygguideReportage - Gotland - GrogarnshuvudReportage - Gotland - HallshukReportage - Gotland - HuskenReportage - Gotland - HusryggReportage - Gotland - KartvikReportage - Gotland - LusklintReportage - Gotland - RaudklintReportage - Gotland - SaxrivReportage - Gotland - SvarvenReportage - Gotland - VisborgskungsladugårdSkärmflygTandem - Hur vi flygerNyheter/notiserOm OffgroundLänkar - VäderButik - BegagnatButik - InstrumentButik - NödskärmarButik - SelarKurserTandem - När vi flygerTandem - PresentkortKurser - TandemPriser - KurserAnnonssidaButik - Skärmar - ApcoButik - TillbehörKurser - Pilot 2Reportage - Gotland - HögklintReportage - Gotland - LergravReportage - Gotland - Stavklint